۹ پاسخ

من‌پوشک میکنم چون نمیدونم بچم کی پی پی داره و تا وقتی که ندونم پوشکشو باز نمیکنم

من اصلا پوشک نمیکنم بابا گناه دارن بچه ها خودمونم نمیتونیم اینجوری سر کنیم رو فرشامم روفرشی پهن کردم هر بار ک جبش کرد میشورم در اصل من ی کهنه بر میدارم و مثل پوشک میزارم تو شلوارش ک جایی و کثیف نکنه اگه هم غافل شدم روفرشی هس اونو میشورم

منم پوشاک میکنم...اگه ب پوشک نکردن عادت کنن دیگه هر وقتم بخای پوشک ببندی پدرتو در میارن ک...

عزیزم من هم پسرمو چند ساعتی باز میزارم قبلا که کوچیک تر بود حرکت خیلی نداشت سفره میزاشتم زیرش الان پوشک دکمه ایی میزنم پارچه میزاری لای پاش و اون پوشاکه میبندی خیلی بهتره و هی پارچه اش عوض میکنم حالت پلاستیکی ا

عزیزم‌بچه ها ایی که تحرک دارن‌گند میزنن به خونه فقط لباس نیست

سلام جانم بله همش پوشکه چون تکون میخوره ثابت نیست که بدون پوشک بزارمش ...دختر داییتون چطوری میبره دشویی پسرشو یا رو فرشا جیش میکنه?🙄من که یه لحظه هم نمیتونم تصور کنم دخترم رو فرشا یا رو مبل جیش کنه دیوونه میشم....

دختر داییم نمیدونه کی پی پی داره ولی باز پوشاک نمیکنه میگه پوشاک خوب نیست هرچه لباسش کثیف بشه میشورم من موندم چه کار کنم

مگه میشه پوشاک نکنی جیش میکنه خونه بو میگیره اگه هم تحرک داشته باش که نجس میشه فرشا

سلام گلم‌، منم اصلا بچم رو پوشاک نمیکنم، فقط واسه بیرون رفتن، بابا گناه دارن، از صبح تا شب پوشاک باشن مخصوصا وقتی هوا گرمه