۱۸ پاسخ

تجربه من میگه بچه ای که خابش سبکه قطعا گشنشه

چک کنید گرسنه نباشه. روزهام باهاش بازی کنید تا خسته بشه.شبا جای خوابشو فراهم کنید چراغ رو خاموش کنید لالایی بخوانید و بوسش کنید تا بدونه قراره بخوابه .رفلاکسش رو هم کنترل کنید ک نداشته باشه

احتمالا گرسنه.یا رفلاکس پنهان داره

من احتمال میدم که یا گشنشه هنوز و کامل سیر نشده و یا شکمش باد داره و نیاز به آروغ زدن داره.پسر من که اینجوریه

دختر منم همینحوره روزا نمیخابه شبا خوب میخابه

دختر منم همینجوره شبا ۳ میخوابه

عزیزم بزرگ شده و شیر شما دیگه جوابگوی گرسنگیش نیست نه این که کم باشه ها معده بچه نیاز به غذای حجیمتر و سنگینتر داره براش فرنی رو شروع کنید روزای اول یه بار ظهر حدود یه قاشق و بعد یه هفته نم نم بیشتر کنید و دوبار هر بار یه قاشق کنید عزیزم حتما با اب درست کنید خدایی نکرده حساسیت نداشته باشه به شیر

طبیعیه عزیزم بچه منم همینطور بود خودش درست میشه فقط صبوری کن.واینکه چک کن ببین شیرت سیرش می کنه!

احتمالا نفخ شکم داره عزیزم

سلام عزیزم
من الان مشکل ۱۰ ماه پیش شما رو دارم بچم تو روز ۵دقیقه بیشتر خواب نمیمونه
شما مشکلت کی و چطوری حل شد؟

بچه منم هینطوره اما دلیلش حرکت دستاشه تکون میده خودشو تو خواب بیدارمیشه منم با روسریم دستا و پاهاشو میبندم حالت قنداق کمش دوساعت میخوابه شبا هم سه ساعت به بالا بیدارمیشه براشیر اونم تو خواب میخوره

گشنش نیست؟؟مطمینی سیر میشه با شیرت؟؟چک کن ببینم ازین نیست؟؟

بچت گشنشه که شبا بیدار میشه امتحان کن بیدار شد شیر بده میخابه باز پسر من ۶ ماهشه هر دوساعت وول میخوره بهش شیر میدم باز ۲.۳ ساعت کامل بدون پستونک میخابه

آخه دیگه شیر مادر سیرش نمیکنه هی گرسنه میشی طفلی پسر منم همینجوره

ممکنه مثه پسر من رفلاکس پنهان داشته باشه و درد و سوزش معدش نزارتش بخوابه

سلام بچه شما خوابش خوب شد؟

سلام‌ . این پیام شما قدیمی... رفلاکس بچتون بعد ۶ ماه خوب شد؟

سلام . حتما گرسنه است ‌ . بهش شیرخشک کمکی بدین