۶ پاسخ

برا نوزاد بيس روزه ٥ ساعت زياده ، ٢/٥ تا ٣ ساعت نهايتشه كه بايد بيدارش كني، ماي بي بيشو باز كن بيدار ميشه

سلام گلم بیدارش کن بهش شیر بده

سلام عزیزم چرامشکل داره وقندش میوفته حتماحتمابیدارش کن کف پاهاش روضربه بزن تکون تکونش بده بغلش کن بلاخره بیدارمیشه هر2 ساعت باید20 دقیقه شی مادرروبخوره

نه طبیعیه دختر منم اونجوری بود والان که دوماهش تموم شده هنوزم اونجوریه یعنی شبا 5ساعت رو کامل میخوابه نگران نباش عزیزم

خیلی زیاده من دخترم ۳ماهشه هنوز ۳ساعت یک بار بهش شیر میدم

خوشبحالتوووووون پسر من بعد شبا کلا بیداره الانم دیونه ام کرده وااای گریه میکنه