سلام .سویق کودک یعنی چی ؟

۲ پاسخ

سلام عزیزم چیزی که تفت میدن و آردش میکنن بعد بهش ميگن سویق.میتونه حبوبات باشه یا غلات یا حتی میوه.هرکدوم یه خاصیت داره.مثلا سویق جو برای دیابت خوبه و لاغر کننده ست و عطش را کم میکنه.سویق گندم چاق کنندس و...
برای بچه ها مجموعه ای از چندتا چیز را مخلوط میکنن اسمش سویق کودکه که برا رشد و استخوان بندیشون خوبه.
توی روایات هم از ائمه درباره سویق خیلی تعریف شده.میتونین سرچ کنین احادیثش هست

سلام میخوام دخترم چاق بشه سویق کودک چطوری درست کنم ؟