۷ پاسخ

گریپ میکسچر هم خیلی خوبه

اگه ۱ماهه باشه هردو جواب میده ولی بالای یک ماه درصورت نداشتن ریفلاکس گریپ میکسچر بهتره ولی اگه رفلاکس داره پدی لاکت

عزیزم بنظرمن ببین کدومش تاثیر بیشتری داره اونو استفاده کن من برا دختر بزرگم کولیک پد تاثیر کرد ولی برا آیلا کولیک ایز برادختربزرگم هر 4ساعت 7قطره ولی برا آیلا هر 6ساعت 6قطره

دکتر به بچه من کولیک ایز دادخیلی خوبه هر۸ساعت ۸قطره

کولیک اید.روزی 5قطره.4بار در روز 20دقیقه قبل شیردهی

سلام گلم کولیز ازهمه بهتره منم به دخترم کولیز خارجی شومیدم منکه هر۶ساعت ۱۰ قطره بهش میدم

سلام دوستان.من دخترم کولیک داره از ساعت ۸ صبح گریه میکنه تا ۳و نیم بعداظهر...بهش شربت کولیف و پدی لاکت میدم.حالا تو نت دیدم گفت کولیک ایز بهتره...به نظر شما چکار کنم؟