۷ پاسخ

سلام سنتی بخیه بشه بهتر پسرم سر دومین روز خوب شد

سلام عزیزم من پسر بزرگم آقا پارسا رو به روش حلقه ختنه کردم وحشتناک بود ولی آقا پوریا سنتی بخیه کردم خیلی بیشتر راضی بودم عالی بود.

منم سنتی کردم خیلی خوب بود چهار روزه خوب شد

بخیه خیلی بهتره،بهترین روش ختنه از نظر دکتر ختنه سنتی هست و من خیلی راضی بودم

منم پسرمو سنتی وبخیه ختنه کردم راضیم

من ميخواستم ليزري ختنه كنم، دكترم اجازه نداد چون ميگن ليزر بدون خونريزي، گفت اگه همين سنتي با بخيه ختنه كني بهتره ، انجام دادم خداروشكر خوب بود فقط روز اول و اذيت شد با جيش اول همين

سلام منم پسرم به روش سنتی ختنه کردم عالی بود خیلی راضی بودم