۱۶ پاسخ

سلام نه عزیزم پسر منم دو روز پیش واکسن 6 ماهگی زد خیلی بهتر از 4 ماهگیه. فقط روی یه پاش سوزن میزنه، تا 2روزم تب خفیف داشت، نگران نباش

بین دو چهار و‌شیش فقط یکیش سخته چون تکراره

پسر من هفته قبل زد.ب نظرم ک از ۴ماهگی خیلی راحتتر بود. اصلا کمپرس گرمو سرد احتیاج نشد ک بزارم.فقط تا ۳ روز قطره استامینوفن هر چهار ساعت دادم اصلا هم تب نکرد

اره عزیزم شش ماهگی هم یکم سحته . میگن فقط تو یه پا میزنن. راحتتراز چهارماهگی هست. حوله سرد و گرم فراموش نیکنین همه چی عالی پیش میره

ایشالا اذیت نشه ولی واسه دخترمن خیلی سخت بود اذیت شد ۵روز طول کشید تاپاش دردش اروم شه من از روزسوم هر۸ساعت استامینوفن دادم

استرس نداشتہ باش گلم ایشالاکہ بلادورہ
بستگے بہ جون فرزندت دارہ

سلام . بهش چند قطره پاراکید قبل رفتن بده . ایشالله که اذیت نمیشه . چهار ماهگی و دو ماهگی فک کنم بدتر باشه . شش ماهگی خوبه

بستگی به بچه داره.پسر من هیچکدوم واکسناش ادیت نکرد فقط واسه شیش ماهگیش یه کم تب کرد

ار ۴ ماهگی خیلی بد تره هم دردش و هم تب پسر من واقعا اذیت شد یعنی فقط واکسن ۶ ماهگی خیلی سخت بود براش بازم شاید بدن بچه ها فرق کنه

اره همونه پسرمنم واسه ۴ماهگی خیلی تب شدیدکرداماالان واسه ۶ماهگی خوبه خداروشکرنگران نباش عزیزم

ن عزیزن نکران نباش چون واکسن ۲ماهگی ۴ ماهگی و ۶ تکرار و سخت تر نیست

ن ۶ ماهگیو اصلا نمیقهمی

من که۴اذیت نشد ولی۶خیلی اذیت شد وتب کرد

عزیزم دقیقا تکرار واکسن دو ما هگی

نه خیلی دردش کمتره فقط به پا داره خیلی زود خوب میشه فقط هر 4 ساعت بهش استامنفون بده تا تب نکنه بعد از همون اول کمپرس گرم کن تا زودتر خوب بشه

واسه پسر من از همه واکسن ها این ۶ ماهگی بدتر بود خیلی خیلی اذیت شد تبش قطع نمیشد یکسره بالا میاورد و هیچی نمیخورد تا جایی که میخواست بستری بشه بچم پاشو نمیتونست تکون بده ضعف میکرد جای واکسنش تا دو هفته قلمبه بود البته هر بچه ای یک جوره و واکسن ۲ تا ۶ ماهگی همشون یک مدل هستن