۳ پاسخ

پسر منم دقیقا همینطوره س سال وهشت ماه داره رفتم مهد ثبت نامش کردم تو گرو ۳تا ۴سال میفته ولی من ب مربی مهدش گفتم من پسرم هشت ماه از س ساله ها سنش،بیشتر اینجوری حقش ضایع میشه با س ساله ها تو یک کلاس،باشه بزاریدش تو گرو ۴تا ۵ساله ها حداقل میفهمید که ۴ماه کم داره تا ۴ن اینکه ۸ماه کم بکنن تا ۳

سلام عزیزم کاملا درسته ایشالا سال آینده پیش یک رو با موفقیت سپری میکنه

نمیدانم درست بوده یا نه