۴ پاسخ

به نظرم به جای اهمیت دادن به حرف دیگران به حرف دکترش و مستندات علمی توجه کنید.به نظرم وزن دخترتون نرماله.دختر من وزن تولدش ۲۹۰۰ بود و وزن ۴ ماهگیش ۶۱۰۰ و دکترش گفت وزنش نرماله.

بعضی از بچه ها بخاطر رفلاکس حساسن دختر منم همینطور بود شیر خشک اچ آ دکتر داد هم وزن گرفت هم رفلاکسش بهتر شد دکتر شفیعی عالیه تو شمس اباده

اصلا خودتو ناراحت نکن حرف بقیه م برات اهمیتی نداشته باشه همین که شیر خودتو میخوره عالیه شیرخشکم بهش نده الکی پف میشه چاقی کاذبه رفلاکسشم کمکم خوب میشه

وزنش عالیه .بعضی بچه ها ریز بنظر میرسن مهم اینکه نمودار رشدش نرمال باشه