۶ پاسخ

حتمااا قرص بگیر بخور حاملع میششششییی

خب برین قرص اورژانسی بخرین خیال خودتونو راحت کنین اشتباه نکنم تا ۷۲ساعت بعداز رابطه فرصت داری

زودتر اورژانسی بخور دوستم همینطورصد۱۲تا ال دی خورد باردار شد چ برسه۲تا

به نظر من همین الان برو چون خاله من بعد 12 ساعت که خورد حامله شد

سلام تا هفتادو دو ساعت وقت داری برای خوردن قرص اورژانسی اگه تافردا صبح بخوری مشکلی نیست.

قرص ال دی زمانی جواب میده که طبق دستورش هر شب که ۲۱ شب هم هست مصرف بشه
اگه فقط همون دوتا رو خوردید بهتره اورژانسی مصرف کنید تا پنج روز هم وقت داری واسه خوردنش ولی زودتر بخورید