۵ پاسخ

من چندجا خوندم زیر ۲سال منع مصرف داره چون عصبی میکنه و...

خیلی اشتهاآور قوی هست . خیلی زیاد عوارض داره . عوارض غذا نخوردن بچه خیلی کمتر از عوارض راسیپه .بهتره اصلا این دارو رو به دلبندتون ندید

ضرر داره اصلا نده.بچه رو عصبی میکنه

عزیزم راسیپ به کبد آسیب میزنه البته اکثر اشتها آورا عوارض دارن
بهترین چیز واسه بچه ها مولتی ویتامینه
اگه افت وزن نداره زیاد نگران اشتها نباش بچه ها دوره ای غذاشون کم و زیاد میشه
بهتره از مواد غذایی که کالری بیشتر و ارزش غذایی شون بیشتر استفاده کنی
قبل غذا هم شیرینی جات و آبمیوه نده جلو اشتها رو میگیره

سلام من به پسرم میدادم اشتها بازمیکنه خواب اوره ولی عصبیشون میکنه