۴ پاسخ

منم چیزهای ترش وشور میخوردم واز چیزهای شیرین حالم بهم میخورد رفتم ان تی احتمال دختر داد و انومالی هم رفتم جنسیتش همون دختر بود اصلا پسر و دختر بودن ربطی به ویار نداره عزیزم انشالله که هر چی هست سالم باشه

عزیزم انومالی مشخص میشه جنسیت
ولی ویارت ربطی نداره ب جنسیت
من اصن ن ترش دوست دارم ن شیرین انومالی گفت پسره ولی نمیدونم چقد راسته

عزیزم به نظر من پسره اخه منم عاشق ترشیم برا جنیست انومالی معلوم میکنه من برا ان تی رفتم ۶۰ درصد دختر ولی دروغ گفت

سلام دوست عزیز اگر از طریق ازمایش سلفری باشه ار روی دی ان ای جنسیت وتشخیص میدن اونم هفته12ولی سونو از هفته هجده مشخص میشه درمورد ویارت با توجه به تجربه خودم که بارداری دوممه وپسر هم هست میگن بچه پسر ویار ادم ترشی ولی من توبارداری دومم ویارم شیرینی بود واینم پسره