میتونم واسه نفخ پسرم کمی بهش نبات بدم؟

۷ پاسخ

بومادران شیره کش کن بهش بده خیلی عالیه..توی آبجوشیده ولرم شیره کش کن...یوقتا هم آبجوش کم نبات بهش بزن و بهش بده اشکال نداره

عزیزم بهتره به جای نبات دادن ...پاهاشو مثل حالت دوچرخه جمع کنی به سمت شکمش اروم نگه داری واسه نفخ خیلی خوبه

اره عزیزم میشه ی خورده هم عرق نعنا بریز توش بده بهش پاهاشو به صورت دوچرخه سواری ورزش بده بادهای شکمش خارج میشه

اره عزیزم..منم ب دخترم میدم...فقط اگه تو شیشه بهش میدی باید شیرینیش زیاد باشه..من کم شیرینی درست میکردم الان شیشه نمیگیره دیگه

اره عزیزم میتونی، اما من جایی خوندم نعنا برای بچه های رفلاکسی ضرر داره
اگه بچت رفلاکس داره نعنا رو نده فقط ابجوش و نبات بده

اره عزیزمیتونی با ابجوش عرق نعنا بدی من یک روز درمیون به دخترم میدم خیلی ارومتر شده

من ابجوش نبات یکمم توش عرق نعنا میریزم میدم خوبه