سلام مامانا نی نی های شمام گردن ندارن؟؟

۷ پاسخ

عزیزم ماشاالله ..بخاطر اینکه تپل گردنش مشخص نیس دختر من لاغره گردن داره

وویی دلم رفت چقد بانمکههه ماشالا تاحالا دقت نکرده بودم اره واقعا گردنشون مشخص نیس

الهی عزیزم توچه نانازی حالا ک عکسشو گزاشتی اینجا چشم حسود کور ی اسفند دود کن براش.اره بچه ها کلا گردنشون مشخص نیس تپل هم ک باشن انگار گردن ندارن

وای خداااااااعزیزم چشم حسود خواهدافتاد چرا به من دخترندادی

اره همه بچه ها گردن ندارن تا ۶ ماهگی برای همینه نمیتونن سر خودشونو نگه دارن از ۶ ماهگی کم کم درست میشه نگران نباش

دختر منم تپله گردنش مشخص نیست

خوب تپلیا گردنشون مشخص نیست
نه اینکه گردن ندارند😂😂😂😂😂