۵ پاسخ

عزیزم اگه هیچی نخوری معده بچه نفخ داره بهتر بعد هرغذای یکم عرق نعنا خودت بخوری

معرها و خیار و گوجه نفخ داره. تخم مرغم برا بعضی بچه ها مثلا پسر من به تخم مرغ داره. ولی بستنی برا طعم شیر خوبی دکترش به من گف هر روز یه بستنی بخور.

خیارنفخ میاره...امادخترمنم همش نفخ میکنه هیچ چیزنفاخیم نخورم بازم نفخ میکنه‌‌..دکترگفت کلابچهاتا۴ماهگی اینجورین

خيار و گوجه خام نفخ مياره

خیار ک جدا از نفخ دل دردمیاره برابچه،تخم مرغم نفخ داره،پسته خامش نفخش بیشتره ولی درکل خیلی اذیت نمیکنه