۹ پاسخ

سلام سونو تو این هفته ها بر حسب وزن سن جنین میگه شما ماشاالله بچت درشت به خاطر همینه سونو ان تی حساب کن دقیقتره هفته بارداریت

طبق اولین سونو ک باید اخرای ۲۸ هفته باشم
من با ای یو هی باردار شدم حدودا میدونم لقاح کی تشکیل شده

ن هیچ مشکلی نیست خیالت راحت

سلام..پریود واسه همه دقیق نیس چیزی ک دقیقه سونوی ان تی. شما ببینین اون تاریخش چی زده طبق اون هفته تونو حساب کنین من خودم طبق سونو الان 37هفته م ولی اگه با پریود حساب کنم 40هفته م ..دکترمم گفت سونو درسته چون دقیقتره

اگه درست باشه سونو یعنی خدای نکرده مشکلیه؟؟
تازه طول سرویکسمم کوتاه شده احتمالا دکترم استراحت بده

الهی یعنی چی که بزرگتر از سنشه .....خدانکشتت نگران نباش یکی از این دوتا اشتباه کرده دیگع

اگه 10اسفند بوده بنظرم سونو اشتباه زده من خودم 8اسفند بود الانم اخرای هفته بیست نه هستم

اخرین پریودم ۱۲/۱۰

اولین روزازاخرین پریودحساب میکنن چندم بوده اخرین پریودیتون