۵ پاسخ

اره دیگه برو دکتر پیاده روی داشته باش هم

اگرهر ده دقیقه درد دارید بهتره کم کم اماده بشی بری بیمارستان امکان داره تو مسیر دردات بیشتربشه

نشانه نزدیک شدن به زمان زایمانه.
بچه دیگه اومده توی لگن داره فشار میاره و تلاش میکنه برای بیرون اومدن.

اگه هفته ۴۰ هستی که حتما برو بیمارستان معاینه ات کنن بی خیالی نکن من از ۳۷ هفتگی با هر علائمی میرفتم بیمارستان نزدیک خونمون یه معاینه می کرد که تو ۳۹ زایمان کردم توام برو حتما یه وقت بچه مدفوع نکنه درسته که میگن تا ۴۲ طبیعی جا داره ولی من هم تختی داشتم که تو ۴۰ اومده بود میگفت ن درد داشتم ن علائمی اومدم فقط معاینه بشم که دکتر گفت بچه مدفوع کرده بستریم کردن انشاالله که شما هم چیزی نیست نترس برو عزیزم فقط معاینه کنن زایمان کردی ب ماهم خبر بده بسلامتی فارغ بشی گلم ☺

منکه طبیعی زایمان نکردم ولی اگه دردتون منظمه احتمال داره درد زایمان باشه