۱۰ پاسخ

واینم از آخریش امیدوارم برات مفید بوده باشه

اینم هست ادامه همون مطلبه

اینارو بخون پیام مشاوره راجب قلنج کودک

برات این مطلبارو میفرستم حتما بخون مفید هستن خیلی خوبه

قلنجشو بشگنی خیلی خوبه من بچه اولمم میشگوندم یه کوچولو خیلی کم هم بچه ام گریه میکنه ولی بعدش آروم آروم میشه

قلنج میگن کرده باشه بچه زیاد خودشو تکون میده کمرشو با روغن زیتون ماساژ بده و یه فشارای کوچولو بهش بده بچه رو حالت بغل بگیر از زیر بغلاش و کف دستت ب پشت کمرش باشه خیلی آروم کمرشو هل بده سمت شکمش قلنجاش میشگنه من بچه مو هر چند وقت اینجوری قلنجشو میشگنم امشبم اینکارو کردم

بدنشو میتونی ورزش بدی خیلی خوبه منم پسرمو میکردم با دستاش یواش یواش بازو بسته کنی یواشا محکم نکنی استخوناش نرمه

سلام پسر من داشت چه تو خواب چه بیداری قد میکشید و خودشو به هم میمالید قشنگ مثل کسی که بدن درده . به من گفتن پدی لاکت بدی برا قولنجش خوبه دادم و خوب شد خداروشکر

عزیزم ببری دکتر بهت میگ من بچم از۱۰ روزگیش تا۵ روز یکسر گریه کرد بردمش دکتر گفت قلنجش تازه شکسته از دهنش نگاه کردو گفت

اگه زیاد گریه میکنه یا بهش دست بزنی ازدرد جیغ میزنه