۹ پاسخ

من بالشی که روی سرویس خوابش بود میزارم داخلش که گودیش کم بشه .اینطور خیلی خوب میشه.بالش رو وسط نزار یکم به طرف بالا باشه یجور تنظیمش کن که سرش پایین نیوفته خیلی .رویه کریر رو در بیار بالش رو بزار زیر بعد رویه رو بزار روش. نگا عکس رو پسرم صاف قرار گرفته

من ‌استفاده کردم کمر بچه رو داغون می‌کنه پر کن توشو همینطوری استفاده نکن

من خ استفاده کردم البته توش بالشک کوچیکو پتو میذاشتم حالت گودیش خیلی خیلی کم میشد

من استفاده نکردم حس میکنم بچم اذیت میشه انگار مچاله میشه بچه توش

من ی بالش کوچولو گذاشتم خیلی بهتر شده دیگه اذیت نیست

بله ولی من خودم گودیش ی چی میزارم ک راحت باشه

من بالشی که روی سرویس خوابش بود میزارم داخلش که گودیش کم بشه .اینطور خیلی خوب میشه.بالش رو وسط نزار یکم به طرف بالا باشه یجور تنظیمش کن که سرش پایین نیوفته خیلی .رویه کریر رو در بیار بالش رو بزار زیر بعد رویه رو بزار روش. نگا عکس رو پسرم صاف قرار گرفته

اره خیلی خوبه یکم زیرشو با چیزایه نرم پر کن که بیاد بالاتر زیر کمرش اما یکم حالت گودی رو داشته باشه اونوقت خیالت راحته که دیگه کمر درد نداره