۵ پاسخ

عزیزم اینقدتایه چیزی خواست دادزده فوری بهش دادی عادت کرده که همه چی رواونجوری بگیر.ی مدت بی توجه ی کنی به دادوگریه هاش ازسرش میوفته

بی محلش کن بی توجهی کن بهش چیزی ک با جیغ میخواد بهش نده تا بدونه با جیغ چیزی دزس نمیشه

بیشتر بچه ها تا 20ماهگی اینجورین بعد خوب میشن نگران نباش با بازی کردن باهاش و سرگرم کردنشیه کاری کن جیغ نزنه زبونش بگیر بغلش کن

الان اقتضای سنش هست منتها شما باید زمانی که جیغ و داد میکنه با چیز دیگه ای حواسش رو پرت کنین یا اهمیت ندید بهش

پسرمم موقعی ک درحال دندون درآوردن باشه خیلی خیلی عصبی میشه فقط جیغ میزنه..
من م میبینم اینطوریه هرچی میخادبش میدم آخه با بی محلی بدترمیکنه..😶