۶ پاسخ

بده عزیزم شربت گریپ میکسچر هم همون عرق نعناس من بچم دنیا اومد روز سومه هرچی داروخونه بود سر زدم شربت گیرم نیومد تو تعیطلات عیدم بود بدتر
دادمش عرق نعنا با یه ذره آب جوشیده و قند خیلیم خوب بود تازه وقتایی که شکمش کار نمیکرد هم میدادم یه کوچولو خیلی خوب بود سریع شکمش کار میکرد بهتر از هزار جور دارو شیمیایی هست گیاهیه زن داداشم به بچش عرق نعنا نداد هی به زور قرص و شیاف بچه رو تحریک کرد معذرت میخوام مدفوع کنه الان دیگه بچه عادت کرده اونطوری فقط با تحریک مقعدش با شیاف مدفوع میکنه ولی من بچمو تا دو سه ماه چندروز یه بار یه قطره چکون عرق نعنا با همون آب قند میدادم خوب خوب شد الان چندماهه دیگه ندادمش اصلا نیاز هم نیست ضمنا خودت هم خیلی مواظب تغذیه ات باش

با آب قاطی براش بهش بده از داروهای شیمیایی که بهتره

بهش گریپ میگسچر بده تا چند بار در روز هم میتونی بدی

خودت بخور بهش گرمیچر بده

بااب قاطی کن بده چون تنده.

ن ب هیچ عنوان خودت رعایت کن