۴ پاسخ

عزیزم سلام ببر ختنه اش کن .من پسرمو ختنه کردم الانم واکسن دو ماهگیش و زدم و حلقه اش یکم مونده بیافته

سلام نه عزیزم چه اشکالی داره. من پسرمو چهل روزگیش بردم برای ختنه به روش حلقه. ۱هفته هم طول کشید تا حلقه‌اش افتاد

زودترختنه کنی بهتره خب ولی میتونی بعد واکسنش هم ختنه کنی زیاد نمونده که پسرم سر ختنه ببشتر اذیت شد