۵ پاسخ

دختر منم همينجوريه ٢٠ روزشه ولي همه ميگن عاديه،دفع دخترمم زياده

نشونه کوليکم نیست حتی نفخ داره پسرت باید علاوه بر داروهای نفخ مثه کوليز حتما اروغشو بگیری و این که تا چهار ماهگی ادامه داره

کولیک داره باید واسش دارو بگیری خودتم شکمشو با روغن زیتون چرب کنی وماساژ بدی .کم کم خوب میشن ولی بیشتر بچه ها تا شش ماهگی اینجورن

سلام دخترمنم این طوریه بردم دکتر شربت داد خوب نشده خیلی ناراحتم

اینا نشونه های رفلاکسه،اکثر بچه ها همینطورین، بدنشون شکل s میکنند