۴ پاسخ

من دوماه کمکی ازاد از بیرون میخریدم واسه دخترم اما شکمش کار نمیکرد بیشترشم خودم میخوردم ولی خودمونیم خیلی خوشمزسسسسسس‌.ولی دیگه ندادم چون قیمتش هم قیمت شیرای دیگس خوب چه کاریه ببلاک خریدم

نده عزیزم یارانه ایی بچه اذیت میکنی خوب نیست بخدا اینا معلوم نیست چی هستن شیرخشک توقوطی ها ادم باترس میده چه برسه این

چون بهش نمیسازه من جای شما بودم اصلا به این نوع شیرخشک اعتماد نمیکردم الان گیگوز ارزون ترین شیره در حال حاضر 23600 شده

سلام عزیزم من از مرکز بهداشت پرسیدم درمورد شیر یارانه گفت اصلا ما اینا نداریم و نمیدیم گفتم آزاد هست گفت به هیچ وج نگیر معلوم نیست چیه حالا نمیدونم منو پیچونده یا واقعا نداشتن و نمیدونسن چیه.اگر شکمش بعد شیرخشک کار میکنه دیگه بهش نده چون بهش نمیسازه.