۶ پاسخ

پوشک زیاد نگیر یه بسته بگیر اگه حساسیت نداشت باز بخر . منم مولفکس یه بسته گرفتم فقط . شوینده هم اکتیو و فیروز گرفتم هنوز که استفاده نکردم
پوشک پریدو بهم پیشنهاد دادن که صد در صد ضد حساسیته . حتی مغازه سیسمونی بهم گفت ببر اگه بازشم کردی حساسیت داشت بسته باز شده رو بیار ولی من گفتم صبر کنم به دنیا بیاد بعد بخرم

من یه بسته مولفیکس گرفتم یه بسته هم مای بیبی! هرکدوم حساسیت نداشت از اون میگیرم.
برای لباساشم دکترم گفت صابون از همه چی بهتره🙁

مای بیبی بهتره عزیزم.شوینده منم فیروزه عالی هست

مولفیکس اصلا خوب نیست البته جدیدا هااا...میگن موادش از ترکیه میومده که دیگه نمیاد من برای بچم استفاده کردم مدام پاهاش میسوخت مای بی بی بهتره

سلام من همه شوینده های دخترم و مایع لباسشویی رو فیروز گرفتم برند قدیمیه که خودمم ازش استفاده کردم و همیشه راضی بودم
پوشک هم که بهترین برندها مای بی بی و مولفیکس بوده همیشه که منم همین دوتارو گرفتم.

من جان بی بی استفاده میکنم ترکیه اس خیلی خوبه چون شهرمون هم مرز باترکیه پوشک اصل ترکیه هستش