۷ پاسخ

بذار تویه هفته7 یا 8 برو که هم نی نی مشخص باشه هم صدای قلبش رو بشنوی

بتات باید بالا2000باشه تا سونو بچرو نشون بده،یکم بگذره برو انشالله نشون میده

کجا موندی منتظر جوابم

به نظرت باید بتا چند باشه تا بفهمی بارداری میشه بگی من ظهر جوابم میاد نمیدونم حواب آز گرفتم کجا رو اول باید نگاه کنم

عزیزم ۶ هفته یا ۷ هفته کاملا همچی معلومه ۶ هفته هم هنوز قلب نداره

بزار بگذره بعد برو.دکترا همینن بخدا من سه روز از وقت پریودم گذشت بتام مثبت بود دکترم خودش سونو کرد همش بلدن پول بگیرن

چقدر زووود فرستادت سونو

امان از دکترا

فقط ادمو میفرستن سونو استرس میدن