۷ پاسخ

عزیزم از چیزای مفید مثل پروتئین و میوه و سزی کم نکن فقط مواد نشاسته دار و چرب و شیرین رو کم کن

ن رژیم نگیر ،ولی چیزای چرب و شیرین و کلا چیزایی ک باعث بالارفتن وزن میشه رو کمتربخور

نه بابا وایسا تا زایمان همه چی بر میگرده مثل قبل بهداشت حرف زیادمیرنه

ب منم گفته. ولی درتوانم نیس رژیم بگیرم 😂

سه كيلو زياد نيست اما حواست باشه چيزاي چرب و روغني كمتر بخوري بعدا كار خودت سخت ميشه واسه اب كردن

به منم همش میگن ولی من رژیم اینا نگرفتم خب وقتی دلم ضعف میره چیکار کنم نخورم بچه ماه آخر وزن میگیره زیاد چرب و شیرین نخور فقط به خودت گرسنگی نده ولکن بعد بارداری همشا آب میکنیم😄

نه بابا به منم میگفتن مهم نیست