۷ پاسخ

عزیزم خاک چرا گل بریز🌸 کته و ماست وآویشن بده.موز بده.سیب رنده شوه که بمونه سیاه بشه بعد بده پودر کیدی لاکت بده مایعات زیاد بده آب بدنش کشیده نشه

سلام پوست پسته بجوشون بده بهش حوبات بده کته‌.تو ماست پونه بریز بده.زنیان بجشون بده

محلول پرو آر اس از داروخونه بگیر بهش بده خیلی خوبه سرم خوراکی هست آب بدنش کم نمیشه اسهالش هم کم میشه

موز سیب زمینی سیب بهش بده

خاک لازم نیست عزیزم😁
بهش مایعات زیاد بده.آب سیب.حریره سنجد.چای شیرین با یه مقدار کم نمک(مثل محلول ors میشه).زود به زود هم عوضش کن پاهاش خراب نشه و دستاش هم مرتب بشور چون احتمالا چیز میکروبی برده دهنش

سلام . موز خام بده بخوره . از داروخونه هم میتونی دارو بگیری

بنده خدا ،بچس دیگه ،ارامشتو حفظ کن ،