۵ پاسخ

من ک بدون رژیم دارم وزن کم میکنم خیلی ناراحتم اینهمه وزنم کم شده.قبل بارداری ۶۲بودم اندامم خوب بود دوران باردلری فقط۹کیلو کم کردم از بعد زایمان هم روز ب روز دارم لاغرتر میشم رسیدم ۵۷کیلو😢😢

شیردهی خودش باعث لاغری میشه.اما اگه میخواید زود به نتیجه برسین با پزشک تغذیه مشورت کنین بهتون رژیم مناسب دوره شیردهی میده.اما به نظر من بهترین کار بستن شکم توی دوره پریوده و تحرک داشتن

سلام بله میشه تحت نطر دکتر تغذیه باید بری رژیم شیر دهی بهت میده

دوران بارداری۹کیلو اضاف کردم الانم شدم ۵۷

عزیزم اصلا نباید توی دوران شیردهی رژیم‌گرفت چون شیرت دیگه مقوی نیست برای بچت بذار بعد شیردهی رژیم بگیری بهتره