۸ پاسخ

ی عده میگن قبلش بدین ی عده میگن بعدش
ولی من برا دخترم همه رو قبلش دادم
فقط احتمال داره بعدش بیقرار باشه پاشون درد میکنه تکون میدن حالت قنداق ببند نتونه تکون بده

قبل واکسن بهش بدی بهتره تا دو روزهر4ساعت بعش بده روزاول کمپرس سرد روزدوم گرم اگر تب کرد به39رسید سریع شیافت بزن کمپرس سرد هم هریک ساعت بزار تا زود خوب بشه محیط هم براش خنک نگه دار تا تب نکنه اگه تب تا بعد دو روز داشت استامیفون قطع نکن بهش بده با خودت آب قند وپستونک ببر

عزیزم قبل ایننکه ببریش نیم ساعت قبلش بهش دوبرابر وزنش قطره استامیفون بده بعدم که واکسن زدی هر به ۱ساعت کمپرس سرد فرداش کمپرس گرم هیچیم نیست نترس ارومه فقط قبلش خواسی واکسن بزنی حتما سیرش کن

واس کمپرس یا کیسشو از داروخانه بخرید یا تو پلاستیک فریزر چنتا قالب یخ بزارین و پلاستیک داخل پارچه بزارین. واس گرم هم یه حوله گرم کنید

قطره رو بعد واکسن بدید. هر 6 ساعت دوبرابر وزنش قطره بدین. روز اول کمپرس سرد روز دوم گرم. با آب ولرم پاشویه کنید و لباس گرم تنش نکنید. تب 38 درجه خطرناکه. تا 48 ساعت مواظب باشین

میگن استامینیفون رو ببرید اونجا بعد آمپول بدید اما بهتره خونه بدید تا اونجا اذیت نشه‌ قطره رو روز اول ۴ساعت به ۴ساعت بدید روز دوم ۶ ساعت به ۶ ساعت

روز اول عزیزم کمپرس سرد بزار روز دوم کمپرس گرم بزار قطره هر ۴ ساعت بده بهش

بعد واکسن بهش بده قطره رو .کمپرس سرد رو میتونی یه یخ رو بپیچی تو حوله وآروم رو پاش بذاری .اولا زود به زود بذار مثلا هر پنج دقیقه یه بار بعد بکن نیم ساعت بعد یه ساعت همینطور کمش کن .فرداش هم میتونی پارچه رو بذاری رو قوری که رو سماوره وگرمش ککنی یا اینکه با اتو گرم کنی فقط بپا داغ نکنی پای بچه رو بسوزونی