۸ پاسخ

قطره بیلی ناستر بده هر ۸ ساعت ۶ قطره شیر خشک هم بده ۳۰ سی سی یه پیمونه ۵ روز یبار شیر خودت یبار شیر خشک

عزیزم من همه کار کردم ولی به نظرم خودش باید دوره اش بگذره شما فقط بچه رو گرم نگه ندار و هوای خونه گرم نباشه شیر هم مرتب بده تا دفعش زیاد باشه.

بهش شیر خشت بده یا خودشو یا قطرشو. عالیه. البته من سه شب قرص فلوکونازول دادم کلا زردیش برطرف شد

عزیزم من یه ماااه درگیر زردی بچم بودم
شیرخشت و ترنجبین بجوشون بده 1سیسی در روز 3بار
بخوره جیش کنه تند تند ک دفع شه

قطره بیلی ناسترم خوبه
و اینکه زمان میبره خوب شه
باید صبر کنی پسرم تااازه داره چشاش از زردی درمیاد
خودت گرمیانه اصلا نخور اگ شیرخودته
تشدید میکنه
بچتم خیلی خنک نگهدار
اصلا گرم نگه ندارش

یکم ابجوش و یه حبه قند کوچیک بدین ب بچه خیلی تاثیر داره

کاسنی و ترنجبین و انارررررر

عزیزم فقط هندوانه, آب هندوانه رو بگیر روزی ۲ تا ۳ لیوان بخور

شاهتره بجوشونین بخورین ترنجبین هم خوبه یکم به بچه بدین