۶ پاسخ

خانمایی ک بچه شون ضعیفه وقتی میبرن واکسن با خودشون شیر ببرن ی قند هم بنذازن توش بلافاصله ک واکسن زد شیر رو بدن بخوره . قبلش هم گرسنه نباشه بهتره. اخه دختر من ضعیف بود تو بهداشت گفتن اینجوری کنم

شیر زیاد بده بهش اب ونبات یا قند با خودت ببر فشارش نیفته بچه نیاز زیاد گریه کنه استامینوفن هم قبلش بهش بده

بدن بچتو قوی کن وتا جایی که میشه شیربده وحتی ازکاروزندگیتم بزن فقط شیر بده واینکه ۲ ساعت قبل واکسن قطره استامینوفن بده وقبل از زدن واکسن ۲ قاشق آب جوشیده ونبات بده به نی نی من توشیش ریختم بردم دادم بهش خداروشکر اذیت نشد حالا منم استرس دادم برای ۶ ماهگی😔

آره بدنشون هرچقدر قویتر باشه واکنششون کمتر وراحتتره وزنش موقع تولد چند بود الان چنده پسرمنم خیلییییی دردکشید توواکسن ۲ ماهگی ولی ۴ ماهگیش فقط تب داشت وبیقراری نمیکرد

عزیزم باید به مسئول بهداشت حتما حتما این موضوع رو بگی

وای منم باید دوماهگیشو بزنم اینقدنگرانم