۴ پاسخ

به نظر من طبیعی نیست پسرمن هم اینطوری بود هر4روز درمیون دفع داشت اونم سفت نبود بعد 2یا3ماه شدهر 5یا6روزدرمیون اونم اذیت نمیشدولی باد شکم زیادداشت بردم دکتر گفت نبایداینجوری باشه شربت ملین وپروکید دارد و گفت روزی یه قاشق بهش روغن زیتون بده حالا تو شیرمیریزی یا همینجوری میدی بعد مقعدش را هم باوازلین چرب کن شکمش رابا روغن زیتون درجهت عقربه های ساعت ماساژ بده حالا خداروشکر روزی یکبار یا نهایتا دوروز درمیون دفع میکنه بادشکمش هم خیلی کمتر شد بچه دفع کنه راحت میشه

اره طبیعه نگران نباش

اره کاملا طبیعیه اگه اذیت نیست که اشکالی نداره اگه اذیت میشه تحریکش کن دفع داشته باشه

عزیزم چون نرم طبیعیه