۵ پاسخ

من استفاده کردم برا پسرم خوب نبود اسهال گرفت وزن کم کردشما باید ببینید چه شیری به بچه ی شما میسازه

من از ابتدا دادم ...بااینکه دخترم رفلاکس داره وزن دهیش عالیه

برا دختر من که عالی بود گیگوز تو بیست روز ۸۰۰ گرم کزن داد به دخترم دکتر هم تایید میکرد که شیر بسیار خوب و کاملیه
ولی متاسفانه دخترم رفلاکس داشت و مجبور شدم شیرشو عوض کنم

سلام منم خیلی تعریفشو شنیدم یه مدت خریدم دادم بهش ولی همش بالامیاوردو وزنش هم هی احساس میکردم کم وکمترمیشه الان نان میدم بهش راضی ام

سلام زیاد خوب نیست من استفاده کردم