۵ پاسخ

دندون که درمیارن اشتهاشون خیلی کم میشه اذیتش نکن واسه غذا که بخوای زوری بدی بهش واسه دردشم درصورتی که تب نداشت هر ۸ساعت دوسی سی دیفن هیدرامین بریز رو لثه هاش مخصوصا شب موقع خواب.

دختر منم اینجوری شده هیچی نمیخوره علایم دندان دراوردنه
منم سر شیشه رو سوراخ بزرگ کردم غذارو شل درست میکنم که بتونه بخوره 😔

دختر منم داره دندون در میاره هیچی نمیخوره فقط شیر اونم وقتی بخواد بخوابه
منم غذا میکس میکنم با سرنگ‌ میریزم ته حلقش میترسم ضعیف بشه

حتما میخواد دندون دربیاره .موقع دندون دراوردن همه بچه ها همینجوری بی اشتها میشن .نگران نباشین خوب میشه دردش که کمتر بشه

به خاطر دندونش هست عزیزم.غذاهای راحت تر و آسون تر بهش بده.مثل سوپ و فرنی و حریره و اینکه کمی سرد باشن که لثه هاش هم تسکین بده