۶ پاسخ

24 ساعت هر 4 ساعت یکبار بدین اگه تب داشت روز بعدشم بدین اگرنه که ندین بهتر چون استامینوفن زیادم خوب نیس

سلام منم دوروز پیش دخترمو واکسن زدم فقط 24 ساعت بهش قطره دادم تب نکرد دیگه ندادمش فقط روز اول پاش خیلی درد گرفته بود

من چون مامانم توی پایگاه بهداشت هست نگذشت بیشترازیک روزبدم اونم درصورت تب که خداروشکرنداشت

تا دوروز عزیز انشاالله احتیاج نشه بیشتر بهش بدی

من تا 72ساعت دادم چون خیلی اذیت بود ولی بهداشت گفت بعد 24ساعت تب نداشت دیگه نده ب نظر من ک بهداشت حرف الکی زیاد میزنه

تا موقعی که تب نداشته باشه