۵ پاسخ

معلومه ک شیر مادر بهتره اونا معلوم نیس چی هست من پسرم شیر خشکیه همش مریضه وخیلی زود سرمامیخوره

اره بچه من شیر خشکیه ولی یکی دوبار مریض شده ولی بچه جاریم شیر مادر میخوره هرروزم مریضه و لاغر و بیجون چون شیر مادر تا چیز مقوی نخوری فایده نداره ولی شیر خشک پر اهن و ویتامین و کلسیمه

شیر مادر خوبه ولی مادر هم باید به خودش برسه، غذاهای مقوی بخوره ، ویتامین به بدنش برسونه وگرمه ارزش شیرش میاد پایین. شیرخشک همه ویتامین ها رو داره توش .
مریض شدن هم بع خیلی چیزا ربط داره، بنیه بدنی بچه خیلی مهمه، ویتامین ها مهمه، اینکه گرم و سرد نشه و دمای بدنش ثابت باشه، اینکه با افراد مریض در تماس نباشه و خیلی چیزای دیگه.

عزيزم مريض شده بچه ها ب قواي بدنيشون بستگي داره،دخترمن تاالان دوسه بار سرماي خفيف خورده،ولي خواهرزادم بالا هفت هشت بار سرماخورده،هردوهم شيرمادر ميخورن،يا بچه يکي ازدوستام ک شيرخشک ميخوره هنوز يکسال نشده دوبار بيمارستان بستري شده،شيرخشک اصلا بد نيس،خيليم خوبه ولي شيرمادر بهتره

منم دخترم خداروشکر تاحالا سرما نخورده شاید یکبار اونم خفیف شیر خودمو میخوره ولی خب منم خیلی مراقب گرما و سرما و اینجور چیزا هستم بستگی به بنیه بچه داره دیگه