۴ پاسخ

طبیعیه عزیزم بچها با هم فرق دارن دختر یکی ار فامیلا مون هشت ده ماهگی چهار دست پا میرفت همه بچها ک یکی نمیشه اشکالی نداره عزیرم نگرعن نباش

شیر خودتو میخوره؟؟

بچتون تپله ؟بچه های تپل دیرتر گردن میگیرن نگران نباش خوب میشه من موقع پسر اولم همین طوری بودم ولی بعد به این نتیجه رسیدم که یکم تنبله دیگه😁بزرگ تر بشن اینقد شیطونی میکنن که کلافه میشی

مگه ترس داره این‌چیزایی ک گفتین .
اینا خیلی طبیعی هستش . هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق داره . نگران نباش .
چیزایی ک مقوی هست رو بهش بده ک توان بدنش بره بالا و بیشتر فعالیت کنه .
اصلا هم نگران نباش.

اره حتما ببرین دکتر تو این سن کم کم باید سر شو نگه داره و چیزی بگیره