۳ پاسخ

🔆چرا #رنگ_مدفوع نوزاد #سبز می‌شود؟

♥️اولین مدفوع نوزاد، سیاه رنگ، و بدون بو است که مکونیوم نامیده می‌شود.
♥️بعد از یکی دو روز رنگ سیاه مایل به سبز مدفوع کمتر می شود و به رنگ قهوه ای در می آید.
♥️ نوزادی که شیر خشک می‌خورد رنگ مدفوع زرد کم رنگ دارد .

🔅🔅متخصصان اطفال معتقدند رنگ سبز مدفوع برای نوزادانی که شیر مادر می‌خورند طبیعی است و برخلاف تصور عامه مردم، ربطی به سرماخوردگی ندارد.

♥️اما اگر رنگ مدفوع نوزاد سبز تیره است ممکن است شیرخشکی که استفاده می‌کنید حاوی آهن باشد و یا اگر نوزاد شیر مادر می خورد به دلیل مکمل آهنی است که به اومی‌دهید.

♥️اگر کودک شیر زیاد، کم چرب و با قند بالا دریافت کند ممکن است مدفوع آبکی و سبز رنگ داشته باشد.

🔅🔅چه زمانی تغییر رنگ مدفوع نوزاد مهم است؟

♥️زمانی باید به تغییر رنگ مدفوع نوزاد توجه کنید که رنگ مدفوع ناگهان سفید شود. اگر رنگ مدفوع نوزاد سفید باشد نشان‌دهنده اختلالات کبدی است و حتما باید به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید. همچنین اگر در مدفوع نوزاد خون دیده شد باید خیلی سریع این موضوع را با پزشک متخصص در میان بگذارید.

@Manvamamanaam

دونه های سفید تو مدفوع نشانه کولیک و دل درد داره بچه تون؟

سلام اگه شیرخشک میخوره احتمال داره اونجوری باشه