۴ پاسخ

منم مثل شما شدم 18هفته آنومالی رفتم متاسفانه پاشو بسته بود الان 4شنبه میشم21هفته ک به امیدخدا دوباره میرم سونو واسه تشخیص جنسیت منم نمیدونستم شیرینی بخورم تکون میخوره حتما باید شیرینی بخوریم ک تکون بخوره و اینکه گفتن رانی آناناس بخورم و راه برم شماهم انجام بده به امید خدا برو تا نی نی خودشو نشون بده

ی چیز شیرین میخوردی تاتکون بخوره

خب عزیزم خودت میگی پاش بسته بوده دیگه،قبل سونو چیز شیرین بخورتاپاشو باز کنه

عزیزم انا مولی نرفتی خب پاهاشو بسته نمیتونه حالتشو ببینه