۴ پاسخ

من امروز از دخترم آزمایش خون گرفتن. یه آزمایشگاه خصوصی خوب بردمش که کارشون خوب بود گفتم بچم اذیت نشه. خدارو شکر اذیتم نشد. گریه کرد ولی اونجور که فکر میکردم خیلی باید اذیت بشه م‌د. چون کلی اسباب بازی داشت تو خود آزمایشگاه برا بچه ها. ادارارو مدفوع هم که دارن. انجام بدی خودت خیالت راحت تره

من بهداشت بهم چیزی نگفت پس منم انجام نمی دم

من که نمیبرمش بهداشت هم چیزی نگفت ببرش

من ادرار دادم خون فعلا ندادم واسه ۶ماهگی پسرم زد اصلا گریه نکرد ایشالا واسه یکسالگی هم گریه نکنه