۵ پاسخ

نگران نباشید دختر منم از ۲ ماهگی رفلاکس داشت دوزی تا ۵ بار هم شیر بالا می اورد هر دو هفته من میبردمش پیش دکتر از رانتبدین و امپرازول داد خودم مراعات غذایی داشتم نوشابه نعنا غدای تند و چرب نمیخوردم خیلی فرق نکرد تا داروش رو نکسیوم کرد و گفت از ۵ ماهگی غذای کمکی شروع کن خیلی به روند بهبودش کمک میکنه خدا رو شکر الان دو هفته هست غذای کمکی از فرنی شروع کردم یک هقته هست بالا نیاورده نگران نباش باید حوصله کنی و صبر داشته باشی چون کودک بیشتر از همه اذیت میشه تا انشالله خوب بشه

تا نه ماه ادامه داره اره دختر منم الان ۳ماهه داره استفاده میکنه

دختر منم رفلاکس داشت. اوجش سه ماهگی بثد. الان دو هفته هست که خیلیکمتر شده. دخترم تقریبا چهارماهشه

کپسول نه ولی شربت دادم ب دخترم

رفلاکسش شدید هست؟