۵ پاسخ

سلام عزیزم اصلا نزار مدفوعشو نگه داره تو پوشک انجام بده اشکال نداره من این اشتباهو کردم الان پسرم مشکل تبلی روده داره عکس از روده بزرگ گرفتم پیچیدگی روده ها داره ک خیلی خیلی خطرناکه اگ با دارو حل نشه باید عمل شه. من تجربه کردم الان دارم میبینم نتیجشو پسرم ذره ذره اب میشه

عزیزم کم کم با بازی و نقاشی شعر و کتاب وحشتش رو از پی پیش کم کن ولی روش فشار نیار که سه روز مدفوعشو نگه داره خطرناکه

اگه یکی هم سن وسال خودش هست نشونش بدید که میره دست شویی سریع یاد میگیره بچه ها هرچی ببینن یادمیگیرن شماهم کنارش وای نسا تا معذب نشه نتونه کارش بکنه اصلا بهش نگاه نکنید زیادم بهش گیر ندید چون ترسیده میشه
.

والا پسر من هم همینطوره .من اصلا بهش فشار نمیارم میگم اخرش یاد میگیره.

سلام دیانا هم 3 سال و 6 ماه داره از 1 سالگی لگن واسش گذاشتم کنار خونه و کتاب بهش نشون دادم بچه ها جیش و مدفوع میکنن از
همون یک سالو نیمگی خودش پوشک و در آورد و دوست داشت رو لگنش بشینه و عادت کرد دیگه پوشک نشد