۸ پاسخ

به دونه سیر خام رو با دندون که درد میکنه بجوید و جویده شده رو یه کم روی دندون نگه دارید و بعد بیرون بریزید.
مسکن خوبی هست در ضمن ضد عفونت هم هست

عزیزم شیر بخور احتمالا کلسیم بدنت کم ماست وشیر باخرما بخور حتما خرما باهش بخورسردیت نشه

سلام عزیزم خب برو درستش کن من توحاملگی دندون عصب کشی کردم دکترم با بی حسی مخصوص حاملگی برام انجام داد راحت شدم

به من گفتن که میتونی اسپری لیدوکایین بزنی مشکلی نداره ولی من باز ترسیدم و درد دندون رو ترجیح دادم
ببین کمپرس سرد یا گرم بذار ببین کدومش جواب میده
واقعا خیلی سخته من فقط گریه میکردم و میترسیدم چیزی استفاده کنم که تاثیر بذاره رو بچم

آسا،اسم دختره یاپسر؟

اب و نمک قلقله کن تو دهنت یا ژل دنتافورت بگیر از دارو خانه یا یکم سیر رو له کن و بزار روش و از میخکم میتونی استفاده کنی عزیزم دندون درد درد بدیه من خودمم کشیدم دردشو انشاالله زودتر خوب بشین

عزیزم از عطاری یکم غلنفور یا همون میخک بگیر بزار رو دندونت هیچ ضرری هم نداره

روی اون دندونتون که درد میمنه قره قروت یا نمک بذارید آب نمک هم قل قل کنید.منم بارداربودم همینکارو میکردم