۳ پاسخ

منم همینطورم. چون لگنم پهنه بچه تو پهلوهامه، هنوز کسی منوجه نمیشه باردارم. اضافه وزنمم مثل شما بوده.

عزیزم بزرگ شدن شکم برای هر کس فرق میکنه، بعضی ها شکمشان خیلی بزرگ میشه بعضی ها کمتر، تو شکم اول هم معمولا شکم دیرتر بزرگ میشه، من بارداری اولم نسبت به بقیه شکم من خیلی کوچکتر بود

منم شنیدم میگن اونای که وضعیت شمارو دارن بچه های توپولوی خدا بهشون میده منم الان نزدیک برم تو ۶ ولی شکم ندارم اصلا