۳ پاسخ

سمت راستشو زیر بالشش ی چیز بذار ک بیاد بالا تا سرش بچرخه سمت مخالفش.ب حرف هیچکسم گوش نکن.اصلا هم کج نمیشه درست میشه.مگ تا الان آدم سرکج دیدی ک نگرانی؟مردم برا خودشون کارشناسی زیاد میکنن شما نگران نباش

سلام عزيزم يه بار بزار سمت راست يه بار بزار سمت چپ بخوابه ،بزرگ كه بشه هيچ مشكلي نخواهد داشت ان شالله ،،بالشت مخصوص هم هست قيمتشون هم زياد نيست بگير روي اون بخوابونش

سلام عزیزم همش چرته پسر من وقتی ب دنیا امد همش ب سمت چپ میخوابید گاهی ب راست مادرشوهرمو بقیه میگفتن بزار پسرت طاق باز بخوابه پشت سرش صاف بمونه بعدا چکوشی نشه سرش منم خدایی طاق باز میزاشتم میخوابید خودش هی برمیگشت یا از خواب بیدار میشد نمیخوابید ولی الان ۱سالشع اصلانم سرش بد فرم نشده چکشیم نشده حرفیه ک فقط میزنن