۳ پاسخ

اسفناج عالیه بپزید و با لیمو ترش بخورید میوه زیاد بخورید سیب گلابی انار هویج اب بدنتون را زیاد کنید تا بچه زردی هم‌ نگیره

رحم‌ به مروز زمان در حال جنم کردن خودشه و بچه را به سمت بیرون فشار میده واسه همین شکم کوچیک میشه و میاد پایین موقع زایمان رحم خودش به روند زایمان خیلی کمک میکنه چون شروع به منقبض شدن میکنه تا به حالت اولش برگرده‌و جای بچه تنگ‌ میشه.

هر چی سن بارداری بالاتر بره شکم جمع میشه و پایین میاد ,برا زایمان ,چون بچه بزرگتر شده جا ش تنگ تر شده به همین خاطر کمتر حرکت داره