۶ پاسخ

تا دوماه همینه وضعیت گلم ،دحتر منم نفخ و رفلاکس و کولیک از نوع شدیدش داشت همشون خوب شدن جز رفلاکسش، بجای یک بار چند بار هی وسط شیر دادن عاروق بچتو بگیر،بعد اینکه شیر خورد نخوابونش سریع . من انواع قطره و شربت و قرص دادم خوب نشد آخرش قطره بی بی کر دادم با چند قطره عرق نعنا ،نفخ و دل پیچش خوب شد،واسه پی پی کردن هم شکمشون سفت میکنن و پاهاشون جمع میکنن تو شکم و خیلی زور میزنن این بچه ها اون موقع هم روغن زیتون بمال به سوراخ مقعدش و نافش و شکمشون باهاش بمال. رو شکم بزاریش پشتشو بزنی هم درد شکمش میره بچه اروم میگیره موقع درد زیاد...

من به پسرم دادم واقعا به دلدردش كمك ميكرد. چون مكيدن دلدرد رو بهتر ميكنه به كار كردن شكم هم كمك ميكنه. هى بخواى سينه بدى شايد مكيدنش اون لحظه آرومش كنه ولى هى شير رو شير ميخوره بدتر ميشه. فقط پستونك و با دستت بگير هى شل نشه هوا بخوره بدتر نفخ كنه. الان كه دلدرد هاى پسرم بهتر شده ديگه اصلا نميگيره. خودش تف ميكنه

واسه پستونک گرفتن نمیدونم ولی میتونید خودتون غذاهای طبع سرد و نفاخ و ترشیجات رو کمتر مصرف کنید برا کم شدن دل درد بچتون

منم موقعی که خ گریه میکرد و اروم نمیشد میدادم وقتی میخورد شاید دودقیقه بیشتر نمیخورد و تف میکرد ولی اروم میشد.بعدش که یادش میرفت بهش شیر میدادم.الان نمیگیره

من از همون بدو تولد پستونک دادم بهش ،موقع گرسنگی و خوابیدن پستونکش کمکت میکنه گریه نکنه. تو هم میفهمی گرسنشه یا نه وقتی پستونکو محکم بمکه. دستاشو مشت میکنه هم یعنی سیر نشده و یا درد شدید شکم داره و زور میزنه برای دفع.. بچه که دستاش باز باشن یعنی ریلکس و سیر و ارومه.ایشالا نی نیت هم خوب شه ،میدونم چی میکشی

اره بده مگه چیه