۶ پاسخ

عزیزم طبیعی پسرمنم همینطوره حتی وقتی می‌خوابه بالشتش خیس آب میشه

گلم طبیعیه ازمن هم دوقلوهام اینطورمیشن

طبیعیه عزیزم بخاطر گرما

سلام...اینکه طبیعیه بچه ها وقتی شیر میخورن چون دارن تلاش میکنن واسه شیرخوردن خیس عرق میشن!!بازپسرابدتر چون طبعشون گرمم هست...

کلا بچه ها موقع شیر خوردن چون سوخت و ساز بدنشون میره بالا زیاد عرق میکنن،دومین دلیل هم بخاطر موهاشه دختر من چون موهاش بلنده همیشه سرش عرق میکنه

من از دکتر پسرم پرسیدم چیزی نیست چون فعالیت میکنه که مک بزنه واسه اونه عرق میکنه