۱۰ پاسخ

من
تابستون که هفته ای دوبار میبردم حموم با شامپوسرو شامپوی بدن فیروز میشورمش الان ولی هواسرده همون هفته ای یه بار کافیه بعد حموم چیزی نمیزنم

من از شامپو بدن ولوسیون فیروز استفاده میکنم لباساشم با دست اونم با پودر صابون فیروز میشورم

اصلا لباس بچه رو بادست تشورین فقط ماشین با اب ولرم اگه ماشینتون درجه مخصوص لباس بچه داره که همون. برعکس تصور که فکرمیکنن با دست بشوریم بهتر میمونه لباس به خاطر جنس پنبه ای بودن با دست خیلی زودتر وا میره اصلا نباید چلونده بشه فقط ماشین من مایع لباسشویی اکتیو مخصوص کودک میزنم عالیه

من هر سه یا چهار روز یک بار. اولا شامپو سر و بدن چیکو میزدم بعد دکتر گفت سیوند بزن. لباساشو به هیچ عنوان ماشین نمیندازم با دست میشورم و با صابون لباس یا پودر صابون. بعد از حمام هم به صورتش پمادQV میزنم

من معمولا ۲ روز درمیون میبرم با شامپو و شامپو بدن فیروز مبشورم بعد حمام پودر بچه میزنم دور گردنش،و زیر بغلش بقیه بدنشم لوسیون فیروز میزنم لباساشم با مینی واش میشورم مایع مخصوص لباس بچه میریزم

هفته ی دوبار خوبه از شامپوی ایروکس سر وبدن که خیلی شامپوی خوبی هست حتی برای بچه های که حساسیت پوستی دارن عالیه، بعد حمام با این شامپوچیزی هم نیاز نیس استفاده کنی، طریقه لباس شدن فرقی نداره ولی بهتره با دست شسته بشه چون پوست بچه حساس ممکنه لباسش قارچ وخارش بیاره واسش. واسه شستنش از پودر صابون استفاده کنید چون هم لکه هاش میره هم نرم میکنه.

تو تابستون هردوسه روز،تو زمستون هر ۴-۵روز. اره از لوسیون فیروز یا وازلین یا پماد ان ان. بعضی اوقات با ماشین بعضی اوقات با کهنه شور.ماشین ابم میکشه تقریبا خشکم میکنه ولی اکثر کهنه شورا این دو مرحله رو جدا انجام میدن.با رنگین شوی خوشبوتره،پودر صابون لباسا رو بنظرم بدبو میکنه

سلام گلم...من هفته ای یه بار حموم میبرم چون پوستش حساس دکتر میگ زود زود نبر..شامپو سر ایروکس شامپو بدن فیروز میزنم..من دکتر به نیلا لوسیون ثمین داده استفاده میکنم واقعا عالیه بعداز حموم..من با ماشین میشورم از پودر صابون فیروز استفاده میکنم از مارک دیگه استفاده کردم ولی ب خوبی و تمیز کننده فیروز نیست*

من تقریبا یک روز در میون پسرم رو حمام میکنم و کلا هم از محصولات ماستلا استفاده میکنم فوم سر و ژل شست و شوی بدن بعد حمام هم همون کرم های مخصوص صورت و بدن ماستلا و لباس هاشم میریزم تو ماشین با مایع مخصوص نوزادان میشورم یا امو یا مالوچسکا یا فیروز

من هفته ای یبار چون خونمون کولر روشنه خیلی سرده شامبو بدن وسر ایروکس بعد حمام هم لوسیون.ولی هر روز تمیزش میکنم لباساشو عوض میکنم